Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska honom

Älska honom för den han är
Krama om honom om du så gärna vill
Du är så välkommen
Jo, för han lovar att om du kramar om honom
så kommer han inte känna några som helst besvär
Snarare tvärtom så kommer han nog att bli lite förvånad
och höja lite på ögonbryna samtidigt som han nog
kommer att bli lite kär
Med tankar som
Vad var det där?
Tack så mycket
Vad god hon är
För hon är väl ändå allt för snäll

Älska honom
Älska honom för den han är
Den där stora killen som håller dig så himla kär...

Ken Cassel
20/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-20 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel