Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De finns här utan att vi kan se dem

eller ens känna av dem
Höra dem
Men antagligen så strömmar de just nu igenom alla våra
kroppar och själar där vi står eller sitter eller ligger
Och åt det är det inte så mycket man kan göra någonting åt
Kan, kanske man kan
Men inte till någon större nytta
För det är ju radiovågorna som jag pratar om
De finns ju numera precis överallt i luften vill jag påstå
För det bara kryllar av dem
Så det är bara att luta dig tillbaka vännen och gilla läget...

De finns här utan att vi kan se dem eller ens känna av dem!

Ken Cassel
20/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-20 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel