Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Robyn

Om jag skriver dig en symfoni som talar om hur mycket
som du betyder för mig
Vad skulle du göra då
Om jag talar om för dig hur vacker jag tycker att du är
Skulle du då dejta med mig regelbundet och hålla mig
så himla kär
Skulle du det?

Om jag har varit ute runtom hela världen och träffat på
andra olika tjejer skulle jag ändå vilja påstå
att du är den bästa av grejer
Den som har vunnit mitt hjärta med många meter
För det finns ju ingen annan tjej som dig
I alla fall ingen annan som passar för mig
Så nu undrar jag utifall du skulle kunna tänka dig
att vilja bli till min bästa vän och tjej
Bli tillsammans med mig
Skulle du det, Robyn?!

Ken Cassel
20/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-20 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel