Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

N-ord

Nilson nedplockad nedpressad...
Nu nagelfar Nilson narcissistiske
nissens narrspel nackstyvt noga.
Narrens nattpass nattmål
nedrivning nedrustning
nullitet numera nyskrivna
nödrim! Nilsons nödrop:
Nödflagg, nödraket nonchaleras
nödig nekas Nilson nattkärl!
Nilson nödgas nu nödlanda,
nödställd nödtvungen
nödutgång, nörden nekar
näsvist, nödige Nilson, nödbroms,
närstrid, Nilson nyper,
nissen når nödfallsutväg
nödvärn nödhamn...
Nå nå, nosighet,
notabel, noterad
not navigeras
Nimroden nickar
noten nostalgivägen
notapparatens notarie
numrerar noterar
notskriften:
NEDTRAMP!








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-20 20:06



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Härlig N ords dikt.
2019-08-21

  ULJO
Fantastiskt
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt