Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöglob

Natten är av glas och silver
de svarta grenarna i vinden
lukten av sur bark
och någonstans på andra sidan gårdarna
glider en smidig släde över marken
bjällrorna lindade i tyg
och passagerarna med broderade läppar
och ögon av klingande pärlor
sover stumma, tätt intill varandra
klädda i pälsbrämade minnen,
bestyckade med obändigt liv




Fri vers av Grävling
Läst 247 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-08-20 20:23



Bookmark and Share


  danne //
Lika innehållsrik som dagens ljusa händelser är natten med sitt liv,
en härlig smygande december känsla i raderna ..
Snyggt Grävling.
2019-08-21

  nu 1.0
En tavla, skickligt målad av dig. En bild som etsar sig fast.
2019-08-21

  Kungskobran VIP
Så innehållsrik , man ser allt framför sig
2019-08-21

  Ulf Carlsson VIP
Vacker väggbonad.
2019-08-21

  Nanna X
Jag får julstämning.
2019-08-20

    Lena Staaf VIP
Denna isande, glidande tystnad som förebådar döden men ändå är rörelse. Vackert och kusligt.
2019-08-20

    ej medlem längre
Jag är stum. Bokmärker.
2019-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling