Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad repris med tillägg i texten


Ständigt sökandes efter livets mening

Varför finns jag till, och vad gör jag här
Är det kanske meningen att jag ska göra något stort här
Eller kanske jag har något uppdrag som jag måste utföra
Eller finns jag bara till här som utfyllnad
På pin ki
Bara ännu en människa i mängden av människor
på våran jord
Så många frågor men så få svar
Så innan jag har fått mina svar tänker jag stanna kvar
och fortsätta mitt sökande om livets mening

Ken Cassel
20/11-08.

Nu har jag funnit svaret om livets mening
Det finns ingen mening med livet mer än livet i sig själv
Så det gäller att man är rädd om det om man tycker om
att leva...

Ken Cassel
21/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-21 12:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
etern
2019-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel