Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Souvenirer

Från varje kärlek sparar jag
en lock av hennes hår, doften av hans nacke
ett mynt under tungan, en tystnad
och smaken av gyllene skuld

du som blev den sista jag älskade
minns att det är större
än att vara den första
alla dagar ledde fram till dig




Fri vers av Grävling
Läst 187 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-08-21 23:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kärleken är evig det är bara föremålen som växlar
2019-08-22

    Lena Staaf VIP
Vackert och eftertänksamt om den ständiga frågan: Vad är kärlek? Vem? Och hur?
2019-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling