Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omedveten om sin skönhet

Första gången som mina ögon fick syn på henne
höll mitt hjärta på att stanna
För där stod jag med hakan hängandes helt mållös
Ville inte tro att det var sant
Hon var det sötaste som jag någonsin hade sett
för där kom hon så söt och grann
Och när hon då kom fram till mig och frågade om jag
hade en tändare så kunde jag inte låta bli
att stamma lite
Vännnta lite för den ska ligga hääär någonstans
i min fick-a
Häärrrr är deeen visst
Varsågood!

Tack
När hon tackade mig efter att ha tänt sin cigarett
var det jag som log

Första gången som mina ögon fick syn på henne
höll mitt hjärta på att stanna
För jag fick genast hicka och började stamma
Kunde inte hjälpa mig själv
Ville inte tro att det var sant
För hon var det sötaste som jag någonsin hade sett
Sådär oskyldigt söt och grann, så omedveten om sin
skönhet….

Ken Cassel
22/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-22 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel