Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sophie

Jag är ledsen
Men vill du inte komma hem igen
Ja, jag saknar dig så
Ja, jag saknar dig, min älskade vän
Oroar mig för dig hela tiden
Vilket gör ont innanför mitt bröst att inte veta
vad du gör just nu eller vart du håller hus
Inte så kul
Men jag hoppas att du håller dig på den smala vägen
För du är en helt underbar människa
Inte bara en i mängden
Så Sophie
Jag är ledsen
Men kan du inte bara komma hem igen, min älskade vän...

Ken Cassel
22/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-22 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel