Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar redan efter nästa sommar

då solen åter lyser varm
Då den är allt för varm, för att ta i sin famn
För det är ju också vid den tiden på året som alla
båtar bara lämnar hamn, för att ta sig till någon
häftig badstrand, där de alla kan roa sig lite granna
Men det är ju också vid den här tiden på året som den
så söta men galna Susanne är ute på gatorna
och dansar helt osann
Bara tränger sig fram överallt i hopp om att skaffa sig
lite nya vänskapliga band
Ja, och själv så jag tycker faktiskt att hon är riktigt rolig
Ja, det tycker jag minsann...

Jag längtar redan efter nästa sommar!

Ken Cassel
22/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-22 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel