Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon så är det åter en fredag

med allt vad den har att ge
Hoppas att det händer något roligt i helgen
Vadsomhelst
Att det finns någon som man kan få leka med
Och varför det?
Jo, för man får det ju inte roligare än man gör sig
Och något roligt och trevligt vill man väl ändå kunna
göra med någon eller flera kompisar under helgen
Om så bara kasta lite frisbee till varann
Hoppas även att vädret ska bli bra
Men först ska jag sova och vila lite granna
Så vi syns och hörs redan imorgon dag, fredag
Hej så länge...

Imorgon så är det åter en fredag!

Ken Cassel
22/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-22 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel