Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt

Överallt där du
blottat din hud

når mina läppar in
genom ditt
skyddande pansar

Allt du trodde
du kände
och visste

Bleknar och
försvinner

Som morgonens
glittrande dagg

Berörd av
skälvande läppars
mjuka värme




Fri vers av Roger VIP
Läst 416 gånger
Publicerad 2004-10-16 20:32



Bookmark and Share


  Deva
en skön kärleksmystik finns i din dikt..men också berörande
2005-02-06

    Barbro. Norberg-Rönnlund
jaa, tänk själva och svara emot om ni kan !
2004-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP