Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gourmandens jämlikhet

 

 

mat ska vara god

män ska vara villiga

och vackra 

med smak för mej

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-23 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik