Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Moder Teresa älskade Jesus och de fattiga som hon tjänade i nästa.n hela sitt liv!


Den fattige vandraren...

Vem bryr sig

om en fattig...

jo, de finns,

Visst finns

föredömen

Moder

 Teresa

är väl den

Främste,

något vi

kan erfara!

I kamp för

tro och

värdighet!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-23 18:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Psaltaren 41:2-4
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy