Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De oföddas tid

 

Dagen skymmer

Åldern vinner

Ljuset falnar

 

Skuggor faller

Vi krymper 

Vi tynar 

 

så ska det vara

 

nya dagar gryr

nya tankar tänds

nytt hopp föds

 

knoppar brister

barn föds

växer upp

 

En stund av livet tillhör dig 

Som det en gång tillhörde mig

Som det imorgon tillhör de ofödda

 

 

 




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 675 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2019-08-26 21:02



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fyndig text om livets gång!
2023-02-20

  Monica Lindgren
Mycket fint, både till form och innehåll! Vemodigt, men det är ju så. Fast som tur är sker det bara en liten bit i taget. Nu, när jag faktisk är 80, så har jag börjat tänka: En dag i sänder...
2021-08-11

  Judas Ekholm VIP
Skitpissvackert! Applåder och karatehugg! <3
2020-05-15

  Gerd-Peter Löcke
Ger stöd i Corona-tider. Tack!
Skulle själv ha valt mindre radavstånd för att underlätta läsandet. Mvh Gerd-Peter
2020-05-14

  lodjuret/seglare VIP
Skrivet på en smartphone? Oavsett maskin, själen förefaller intakt...
2020-05-14
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta