Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han dyker in i hennes ögon

ända ner till hennes hjärta för att se om det finns
någonting där
Väl nere vid hjärtat börjar han att titta in i varenda rum
som finns där
Fan också!
Den här dörren tycks vara låst
Då försöker han att bryta upp den men lyckas visst inte
då han tänker att det är där som hon förvarar
all sin smärta
Så hon vill nog inte att jag ska titta in där då risken är stor
att det är jag som kommer att förgås

Ja, så därför lämnar han det rummet helt ifred
eftersom han också tycker att det inte var värt allt besvär
Bara för att titta in där
Så därför tittar han in i nästa rum istället där dörren
står helt öppen på glänt
Och när han då råkar att titta in där, får han plötsligt
känslan av att han helt plötsligt har blivit så himla kär
Så otroligt kär, för han tänker
Fy, fan vad vackert det är här
Vilken vacker själ hon har

Han dyker in i hennes ögon ända ner till hennes hjärta
Vill lära känna henne
Vill kunna känna på både hennes glädje och smärta
För kanske han känner igen sig där och kan kanske
hjälpa till
Finnas tillhand...

Ken Cassel
24/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-24 03:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel