Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silikon Wally

Dit ska man åka om man har riktigt små och hängiga bröst
Laxöron
För då fixar de till det där så att de blir till stora fasta
och styva bröst med vårtorna uppåt
Uppnosiga med andra ord
Ganska så inbjudande faktiskt
Ganska så fina att titta på
Så tänk att fett kan vara så vackert
Och nu skriker de verkligen åt en under den tunna t-shirten
när man får syn på dem
Titta på oss två
Ja, vi kan nog se att du skulle vilja få krama om oss
lite granna
Ta på oss
Leka med oss med detsamma

Men ack så fel ni tjejer har
Jag föredrar faktiskt äkta vara
Och det gör ingenting om de hänger lite
Äkta vara känns i alla fall helt naturligare i längden
Och det är ju inte hennes bröst som jag vill bli kär i
Jag vill ju bli kär i hela henne
I hela hennes personlighet
För det är i hennes personlighet som kommer att avgöra
om jag kommer att kunna bli kär i henne
Och inte i hennes bröst gjorda av silikon ifrån Silikon Wally...

Ken Cassel
24/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-24 04:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel