Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejerna har det mycket roligare än killarna

Det är jag helt övertygad om
För killarna har det inget kul utan tjejerna
Har aldrig haft
Kommer heller aldrig att få
Det kan ungefär jämföras med att äta kola med papper på
Eller knulla med kondom
Finns det något mer erotikdödande?
Men visst kan killarna ha det kul en liten stund
Hålla på och bolla och så
Men ganska så snabbt tröttnar vi på varandras sällskap
För när en fin tjej går förbi börjar vi genast att gå ifrån
polarna med ett litet hej då...

Tjejerna har det mycket roligare än killarna!

Ken Cassel
24/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-24 04:54



Bookmark and Share


  AKT VIP
NEJ!
2019-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel