Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mannerheimlinjen


Vendetta


Jag hörde att någon hade
kränkt mig personligen.

Och då blir det tyvärr
en personlig vendetta.

Och jag förlorar inga vendettor.

Har aldrig gjort.

Framför allt inte när man kränker mig personligen.

Man kan fly till toppen av Kilimanjaro,
men det spelar ingen roll.

För jag fullföljer alltid en personlig vendetta.

Har alltid gjort.

För på något sätt vinner jag alltid.

För jag är ingen person.

Man kränker personligen.

För.

Jag håller alltid.

Mannerheimlinjen.

Vid fronten.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2019-08-24 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP