Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnråd

Det gäller att frysa ned sina dystra tankar

så att man inte ligger och grubblar

över allt ont som förevarit

och inte kunna få somna




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-24 09:30



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tänk att få en dag
Med bra komma
Skall!
;)
2019-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP