Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I am an animal lovers

Jag älskar djur
Katter som hundar
Katter med sina nio liv
Alla slags djur som är fria av sin natur
Alla slags djur som slipper sitta inlåsta i en bur
Tycker inte om att se de inlåsta ifrån sina rätta jag
För så fort jag får se deras sorgsna ansikten gör det
mig inte det minsta glad

I am an animal lovers
Jag älskar djur
De blir aldrig lika falska som jag och du
Vi är människor
Det är tur det
För så fort som de får se dig le vet de om utifall
de vill se dig något mer
För så är det väl
Eller hur..?!

Ken Cassel
24/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-24 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel