Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ordens magi skriver poeterna på klubben

ner helt underbar poesi som vem som helst kan få läsa
Det är bara att luta er tillbaka i era soffor och njuta
och jäsa
Slappna av och snyta eran näsa
För här kan tårar börja trilla
För här finns det lite smått och gott för alla som för
en liten stund vill komma ut och resa
Följa med ut på några nya små äventyr medan tiden flyr

Åh, vad högt det var här
Måste nog ha fått en släng av höjdskräck, tror jag
För jag börjar faktiskt att känna mig riktigt yr
så här högt ovanför ett öppet hav

I ett annat alster handlar det om en kvinna
som flyr ifrån sin svartsjuke man medan det tredje
alstret handlar om kriget i Syrien som pyr
Hemskt, tycker jag

Men inte att glömma är nog tavlan som säger
mer än tusen ord
Grindslanten där de små ungarna inga medel skyr
mot varandra när de slåss om de små örena
som kastades ner på marken av kusken
Och den här grinden som stod på en öppen myr

Med ordens magi skriver poeterna på klubben
ner en och annan fin melodi
Titta gärna in eller varför inte
Skriv gärna ner någon egen erfarenhet eller fantasi
som vi andra sen får läsa
Kul
Och det spelar ingen roll om du så skriver om en tragedi...

Med ordens magi!

Ken Cassel
24/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-24 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel