Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ut å rör på dig!, Helige Fridolin Glarus kanton, Shweitz


Grips av klarsyn!

Ute ingen sol, men

dimman har lättat,

Grips av klarsyn...

Vad gör du just nu?

Nackhåren reser sig,

trivial söndag?

Sträcker mig

efter Bibeln:

tolkar, läser

prisar min

kalender och

Herren!

"Se där kommer

en sann israelit,

en som är utan

svek!"

Visst finns det

fina vänner!

 Joh 1: 45-51




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-25 13:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En söndag som gav glädje och förtröstan.
2019-08-26

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy