Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med nöd och näppe

Med yttersta nöd får jag på mig strumporna

Och med yppersta näppe får jag på mig skorna




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-25 15:02



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Med inre kraftansamling
Kan ju detta och annat
ske,för dig och alla oss
Andra?
;)
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP