Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik! Och om!

Genom musiken
når man till nya rymder
där det kända infogas
och smälter samman
med det okända...

Där svänger musikens toner
ut i överflöd
och rör om i alla zoner
med slingor som flätas samman
till klanger i en musikalisk virvel
som tonar ut då, så skönt till ens öra
och tonerna vidgas och sänks
och tankar, tänks:
Musiken kan inte bara
i sin goda roande länk få till
ett ljudande blänk i sitt skänk...
Utan kan också förmedla ett stänk
av något mer: Ett nytänk!













Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2019-08-26 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt