Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då ungdomsgårdarna är stängda

har alla ungdomar åter igen börjat hänga nere
vid tunnelbanan
Alla ungdomar förutom de där borta
De där få
För de har visst funnit sitt eget lilla hörn i centrum
där de nu håller på och street dansar
Snurrar runt varandra på stående fot medan
bergsprängaren deras ljuder
Och om jag säger att de verkar ha det hur kul
som helst så är det inte jag som ljuger
För här riktigt sjuder livet medan undomsgårdarna
är stängda
Men varför de är det är det ingen som riktigt vet?

Ken Cassel
26/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-26 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel