Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


varken kall eller varm


Ljum


Ljum är visst inte bra att va'
hellre kall då

eller varm

Men då kanoten klöv kanalen
genom grönskan

och solen låg på

kände jag den lätta vinden beröra
mina bara armar

Som ett andetag

varken kall eller varm;
ljum

Och jag njöt




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2019-08-26 14:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är skillnad på meteorologisk och andlig temperatur.
Vad vi kan läsa om Laodicea i Uppenbarelsebokens 3:e kapitel är föga smickrande.
2019-08-26
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP