Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkritik

Varför trodde jag att Du var
min spegelbild.

Hur kunde jag bygga ett luftslott

Jag blev tvungen att gråta mina
tårar, inte över Dig utan över min
egen naivitet.

Det var ju inte Dig jag sökte utan
min egen värdighet.

Du kunde aldrig spegla mitt inre
det som jag ville visa Dig!


Transformationen blev lång och
smärtsam.

Idag är jag så glad att dela min
glädje och låta lekfullheten och
spontaniteten påverka min
omgivning till alla som njuter
här och nu i livets dans!

Tack Du frigjorde mig. Nu vet
jag vem jag är!







Fri vers av WyS VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-26 19:00



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vilken härlig text. Livsstark och insiktsfull. Desdutom ödmjuk. Vägen till vår egen hälsa väljer vi ofta - men inte alltid - själva.
2019-08-27

  danne //
Fint skrivet Wys. Luftslottet var kanske meningen ändå, för att få en sorts utrymme där.. Någon slags mening finns det nog i allt ? Även om det är lite obegripligt där under resans gång..



2019-08-26

  Marita Ohlquist VIP
Befriande när det blir uppenbart
och man ser sig själv tydligt och klart.
2019-08-26
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP