Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge felande länk nytänk!

Man ska tåla att förlora
om och om igen
aldrig en motgång
förstora...

Eller nagelfara...
Som kunnat förklara...

Hitta en ny medgång
fort och lätt
på ett smidigt sätt
framåt bara gäller
osmidig den som
bakåt till motgång
sina frågor ställer...

Men undringarna väller ju in...

Ändå sägs det om och om igen
av motgången lär vi oss mycket
för den ju svaret har
vad som felas här...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-27 09:21



Bookmark and Share


  ULJO
Finns nog en del sanning där. Av motgångar lär man en del.
2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt