Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkeri, skriveri...

Tanken surrar, pennan går
orden rakt ut rinner
Ljud mot hjärnan yr och slår
diktartanken brinner:
- Om jag då en dikt får gjord
nynnar hon och skämtar
kanske då att något ord
gott till vännen klämtar...

För en vänlig liten låt
med en klar, rar uppsåt
kan även till andra gå
det gäller att passa på
det gäller tassa så
det gäller en massa då...
Att det blir till glädjegråt
skratt, ej till nå´n olåt...











Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-27 11:13



Bookmark and Share


  ULJO
Snygg text till en låt, kanske?
2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt