Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som än krävs

För nu kan vi inte bara sitta här och titta på längre
medan våran vackra och helt underbara planet
håller på och förgås av miljöförstöring med alla
dess utsläpp och så, då solen blir allt varmare och
varmare
Då ozonskicktet inte längre klarar av att rädda oss
människor ifrån solens farliga uv-strålar
Och det gäller alla människor oavsett om de nu tror
att de ska kunna komma undan miljöförstöringen
bara för att de stålar
Så nu är det på tiden att göra vad som än krävs innan
vi tillsammans med planeten kvävs
Mår så dåligt att vi alla går och kräks över hela situationen
som vi har bäddat för oss själva
För mot planeten har vi ju aldrig varit snälla
Dags att tänka om och göra allt det här fula till en
vacker sång
Men för att det ska fungera måste alla människor vara
med och sjunga på en och samma sång på en och
samma gång
Göra oss alla medvetna om allvaret i det hela
För nu måste vi göra vad som än krävs
Tänk på era barn som ska ta över allt det här en dag...

Ken Cassel
27/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-27 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel