Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tv - flugan

Medan andra pratar om en fluga i soppan pratar jag
om en fluga på min Tv
En fluga som tycks ha blivit kär i den
För den springer och hoppar och flyger på ramen
Och där sitter den sen lugnt och stilla som en bästa vän
då jag inte har mage att daska till den
Slå ihjäl den
Och den är ju så liten
Och då den brukar dyka upp här om och vartannat
så låter jag den få vara med och titta på min Tv
Tv – flugan

Ken Cassel
27/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-27 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel