Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är som det är

Men trots det låter jag inte något som helst få mig
ur balans och känna några som helst besvär
Nej, jag låter inget få störa min hjärtrytm och mitt lugn
För det tjänar inte någonting till att hetsa upp sig
och oroa sig över saker och ting
Måste tänka på magen
Vill inte gärna få magsår över det hela
Det som ingen vill
Så det är som det är...

Ken Cassel
27/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-27 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel