Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen får inte existera

 

Är du rik syns du
är du fattig bränns du
Det är vår moral
som lever idag i plural

Finns det nån annan
förbannas denne som en Stalin född av kommunistisk anda
Bakom dessa åsikter hörs hänsynslösa fnitter
komma från de rikaste och hjärntvättade små-Hitler

Världen föds
och göds
I ondskans palats
med en djävulsk sats

Fattiga och sjuka hängs
för att pengarna tycker de trängs
Kan de inte göra nån nytta
bör de bli kapitalistiskt utbytta




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-27 21:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Politiken är en rot till mycket ont.
Vägra rösta!
2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP