Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kärleksförklaring


Du anar inte


Snarkande
snusande
ligger du breve mig

Fyrtio månader har gått
sen vi först träffades

nästan tre och ett halvt år

Ändå känns varje dag med dig
lite som den första stormande
förälskelsen

pirrig och spännande

Du anar inte
hur mycket du betyder för mig
ja typ allt

Mitt förra liv som försvann så hastigt

ersattes av ett nytt fräscht blad
tillsammans med dig

Jag är så tacksam

utan dig vore jag en ensam liten satellit
som planlöst irrade runt i den
svarta rymden

Du är mitt jordklot som håller mig
kvar i omloppsbanan

även när du befinner dig i sömnens rike







Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-29 14:47



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Vackert diktat.
Hoppas han som inspirerat till dikten får den inramad,
och skriven med guldbokstäver.
2019-08-30
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP