Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring

Spring för livet
Spring för att ta skydd
Ja, om du nu håller livet lite kärt
För annars kommer du att bli helt uppäten av
alla dessa mygg som flyger fritt omkring här
i skuggorna i skogen
Där var och en av honorna är riktigt stygg
Och det är ju inte värt att man bli helt sönderstucken
för att sen se ut som om man har röda hund
i ansiktet
För det skulle ju vara just snyggt när man sen
ska iväg och knega
Se ut som en prickig korv
Så vad du nu än gör så spring
Spring för livet...

Ken Cassel
28/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-28 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel