Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan närmar sig midnatt

Och då är det dags för mig att säga god natt
God natt och tack för idag
Och vaknar jag upp imorgon igen, blir jag åter glad
Glad då jag åter kan le
Le för att jag fortfarande är med
Med mina nära och kära
Kära för att de finns
Finns till så länge jag minns
God natt

Ken Cassel
28/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 105 gånger
Publicerad 2019-08-28 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel