Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, du är ju så söt och god

Så varje gång som man får syn på dig, tappar man
hakan och får inte fram ett endaste ord
Tunghäfta
Men så är du ju också lika söt och god som en liten
ängel som inte kommer ifrån denna jord
En helt underbar och vacker liten varelse som man
helst bara skulle vilja krama om och säga
välkommen ombord
Och självklart så står middagen redan klar och väntar
i ugnen på oss båda, då det bara är för oss att sätta
oss ner till bords
Bon apetit!
Hoppas nu att det ska smaka?!

Ja, du är mig då en skön en
För tro nu inget annat, du din underbara lilla varelse
till människa
Det räcker ju med att man tittar på dig, för att man
ska börja drömma och flyga sin kos
Bara flyga med vinden till dig, då man ger dig en
vacker liten röd ros då du blir så tacksam
att man får en puss på den ena kinden...

Ja, du är ju så söt och god!

Ken Cassel
28/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-28 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel