Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är en sexbomb

Bomber och granater
Så vart hon än dyker upp så exploderar det
Gnistor som slår i skyn för alla män som hon möter på
vänder sig automatiskt om med tankar som
Vad var det där som föll ner ifrån skyn
Och hjärtan börjar slå några extra slag
För hon är en sexbomb
En så otroligt vacker tjej
Pamela Andersson

Hon är en sexbomb
Har det där lilla extra
Och det vet hon om också
Och hon vet också om att männens trånande blickar
är priset som hon måste betala för att vara
sådär vacker och sexig
Men det är lugnt, tycker hon
Hon skrattar bara lite åt det hela numera då hon
har blivit van
Sophie Diamond

Hon är en sexbomb
Överallt där hon går så exploderar det
Sophie LLoyd
BANG!!!

Ken Cassel
28/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-28 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel