Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten kärleksfull tatuering

Han säger till henne
Vadå, har du en tatuering?
Jag har då aldrig sett någon

Hon svarar då honom att hon faktiskt har en liten
kärleksfull tatuering
Ett sött litet honungs bi på den ena skinkan och att
det biet alltid surrar för henne
Tjusigt värre

Han säger då till henne
Men där kan ju ingen få syn på den eller ens höra
den surra

Jo då, svarar hon honom med ett exotiskt och vackert
litet leende
Jo då, men bara de lyckliga …..
:-))

En liten kärleksfull tatuering!

Ken Cassel
28/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-28 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel