Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen från Borås

En vilsen man från Borås

hade svårt med hur ord skall förstås

När han såg en pizzeria

gick han in och slog en nia

Nu sitter han i häkte bakom lås...




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-28 07:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Hur sugen jag blev på att äta en sådan igen? Nåja, på texten fick du kläm!
2019-08-28

  Öknens Ros VIP
Språkförbistring?
2019-08-28

  Kaptenlöjtnant
Den fick du till
2019-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP