Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
devour me (if you really think that you can stomach me)


du händer mig alltför ofta

gräset är alltid grönare på andra sidan
och jag vill alltid ha något annat
vill alltid ha någon annan
men bara om du erbjuder dig


har fantiserat om din mun i veckor
tanken på din tunga har tyngt mig -
det gör nästan ont
att tänka på hur mycket jag velat ha dig

så när du står här framför mig kan jag inte låta bli
känner mig som ett barn i en godisbutik
överfylld till bristningsgränsen
och jag brister ständigt i självdisciplin
men kanske i synnerhet när det kommer till dig

och kanske är det för enkelt ibland
kanske är det smärtan jag vill åt
är det längtan jag längtar efter så förstår du ju att
efteråt, finns inget kvar

du är alltid en hetsig dröm, en ivrig dimma
ett bristande omdöme och sen är det över
och jag känner mig alltid tom, uppsvälld, brusten,
vill bryta upp och låtsas som om jag aldrig glömt bort att låta bli

tänker
vad är det för fel på mig
som aldrig slutar hitta fel i dig


försöker se livet från den ljusa sidan
men jag vill alltid ha något annat
vill alltid ha någon annan
när jag har dig




Fri vers av eventualiteter
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-28 14:44



Bookmark and Share


  danne //
Rivig text, ja det är krångligt att var(a) människodjur, att lära sig samspela efter olika villkor viljor liljor, tja blommor å sånt verkar ju kunna den grejen men vi flyttar hela tiden gränslinjen.. Skit i samma vad jag skriver, men den berör mig å snuddar vid tankar som ett knytt som jag är känner igen..
Kul att bli berörd..och läsa din text eventualiteter.. lagom med kryddor å salter i den !

2019-08-28
  > Nästa text
< Föregående

eventualiteter