Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den finns, finns och finns...

Kärlek är en stark energi!
Den som drabbas av kärlek
kan aldrig komma undan...
Den går inte att sudda ut...
Den överlever allt...
Håller den av någon
blir den kvar där...
Känslor kan tona bort...
En kropp kan backa tillbaka...
Men kärlek som är uppbyggd
av endast kärlek är odödlig
den rår ingen alls på...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-28 19:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2019-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt