Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

********* Brottslingarnas veranda *********

 

Det viner kulor
delas ut statliga smulor
Är det dessa avsändare
och mottagare vi ser
Samma människor
som går i trasiga skor
Bor i usla bostäder
och har dåliga kläder

Jag ser i alla fall inga politiker skjuta kulor
dölja huvudet med huvor
Men jag ser dem skada
hör dem prata
Bortförklara
sanningens icke underbara
Med den ena lögnen efter den andra
precis som om de solar sig tillsammans med brottslingarna på samma veranda




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-28 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP