Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kategori: Skräcksagor


Hägn

Din blick av norrsken och upphettat järn
nattens hesa rävskall genom skogen
jag går intill dig, andetagstyst
du bär en båge och ett tomt koger
och tallarnas silverglänsande bark
längs ryggen, sidenblank
saxen genom bröstet;
om du håller mig varm inatt
ska jag sluka ditt våldsamma hjärta




Fri vers av Grävling
Läst 149 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-08-28 22:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Koret var tomt, hur många pilar har skjutits genom hjärtan.
Hämden lockar
2019-08-29

  Nanna X
Kanske ändå ett fredstecken att kogret var tomt.
2019-08-29

    Lena Staaf VIP
Ingen återvändo i denna tunga text. Inte ens en pil i kogret. Suggestiva bilder.
2019-08-28

  danne //
En trött beundrare av dina verk.
Kommenterar denna bågskytt tysta strykande smygande i norrskenets brinnande närvaro.
ord som verkligen får hjärtat att slå!
2019-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling