Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gifta sig idag

Jag har varit gift en gång och kommer aldrig mera
gifta om mig
Det vet jag
För vad var det för mening att gifta sig egentligen
då det ändå skulle skita sig till slut
Efter närmare tio års äktenskap
För enligt mig ska man bara gifta sig en gång i livet
Ja, om inte ens älskade råkar dö en för tidig död av
någon normal anledning
Då kan man kanske gifta om sig
Men annars finns det egentligen ingen större mening
att gifta sig idag då det som oftast ändå bara
spårar ur till slut
För man kan ju ändå inte ha några obligationer
mot sin älskade då det ändå inte är förbjudet
att vara otrogen mot sin partner
Så att gifta sig idag blir som oftast ändå i slutändan
bara som ett enda stort skämt då jag misstänker att
70-80 procent av alla giftermål idag i Sverige
till slut skiljer sig..

Ken Cassel
28/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-28 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel