Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


om det gick


Byte

Idag ska jag gå på
60-årstest

Om det gick
skulle jag byta det mot en
60-årsfest




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-08-29 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP