Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månflickan är ute och promenerar

Det är mörkt ute en varm sommarnatt
För det är alldeles svart
Endast stjärnorna och månen lyser upp med sitt gula sken
Förlåt
Men det stämmer visst inte
För titta där går Månflickan upp mot himmelen emellan
molnen lika sexig som vanligt med sina smärta ben
Lika sexig som farlig
En som man inte gärna ska bråka med för då finns risken
att hon sänder mörkret över en
Så jag föredrar hellre att få var hennes goda vän
För en bättre vän än henne kan man inte få
Det hoppas jag att ni vill förstå
För vart man än går så skiner hon upp för en
Man känner så lycklig över att få känna den här skönheten
Månflickan i egen hög person...

Månflickan är ute och promenerar!

Ken Cassel
29/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-29 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel