Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milleniumbarnen börjar att bli vuxna nu

Snart tjugoår gamla
Får gå till bolaget och köpa öl och sprit
Eller ska vi säga unga
För nu börjar deras verkliga och allvarliga liv
då man inte har tid längre att hålla på och gunga
Bättre då att skaffa sig en bra karriär att luta sig
tillbaka emot
Kanske inom musikbranchen om man är bra på
att sjunga
Ja, om man nu har mål i mun och en spelande tunga
Vill själv bara önska de alla lycka till i framtiden
Alla Milleniumbarnen
Framtiden som är så oviss och inte allt för given
För deras liv börjar ju nu...

Ken Cassel
29/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-29 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel