Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppar in och hoppar ut

Hoppar fram på en väg utan slut
Råkar då av misstag hoppa på en snut som slår bakut
och börjar att jaga mig springandes
Men som tur var hinner jag försvinna ifrån honom
redan bakom nästa knut
För det är där som jag råkar hoppa på min snälla
gamla granne Rut
Ni vet Rut med sin långa och krulliga röda peruk
En pigg gammal gumma full med krut
Och för att jag nu hade råkat hoppa på henne gick jag
genast fram till ett glass stånd där jag köpte oss
en varsin jättegod frasig vanilj strut
Och sedan slog vi två följe med varann på vägen hem
hoppandes på tå
Hoppar in och hoppar ut
Ibland så blir det ju så
SLUT

Ken Cassel
29/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-29 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel